Uitzendbureau voor transport en logistiek
Aanbod spaarpuntensysteem
Bij Transport People werken wij met een speciaal bonussysteem voor onze chauffeurs. Dit systeem houdt in dat je bij elk gewerkt 100% uur één transpoint spaart. Vanaf het eerste moment dat je via ons rijdt, gaat de teller lopen.

De spaarpunten kunnen uiteindelijk ingewisseld worden voor cursussen die je kan volgen voor het onderhouden van jouw Code 95, maar je kan ze ook inwisselen voor leuke producten! Bekijk hieronder het aanbod cursussen en check direct even de voorwaarden. 

Het aanbod aan producten wordt later aan dit systeem toegevoegd, momenteel vind je hier alleen het aanbod voor de Code 95 nascholing. 

Code 95: Lading zekeren en documenteren
Als verantwoordelijke voor het vastzetten van de lading doe jij tijdens de training kennis op over hoe je de lading op een veilige manier vastzet. Daarnaast leer je probleemloos verschillende documenten in te vullen op het gebied van transport.

Al te volgen bij 975 spaarpunten. 
 
Code 95: Sierteeltvervoer
Je doet kennis op over de verschillende sierteeltproducten. Daarnaast leer je hoe om te gaan met deze producten bij het logistieke proces en word je getest op de kennis van de wet-en regelgeving die in de sierteeltsector van toepassing is.

Al te volgen bij 975 spaarpunten.
 
Code 95: Geconditioneerd vervoer
De cursus is speciaal voor chauffeurs die bederfelijke items als groente, fruit, vlees en diepvriesproducten vervoeren. Bij deze cursus verdiep jij je in de wet- en regelgeving van geconditioneerd vervoer. Daarnaast leer je hoe je moet handelen om de kwaliteit van je lading te waarborgen. 

Al te volgen bij 975 spaarpunten. 
 
Code 95: Wet- en  regelgeving + digitale tachograaf
Je komt alles te weten over de verkeerswetgeving, waarbij onder andere  het gebruik van alcohol, medicijnen en drugs aan bod komt. Verder leer je met de digitale tachograaf om te gaan, die je tegenwoordig in iedere nieuwe vrachtauto terugvindt.

Al te volgen bij 975 spaarpunten.
 
Code 95: Levensreddend handelen voor chauffeurs
Je leert eerste hulp te verlenen bij calamiteiten. Het is belangrijk te weten hoe je de hulpdiensten alarmeert, hoe je letsel herkent en wat je moet doen. Ook wordt het reanimeren van slachtoffers behandeld, zowel in theorie als in praktijk (met behulp van een Lotus slachtoffer).

Al te volgen bij 1.025 spaarpunten. 
 
Code 95: Veilig werken met de elektrische pallettruck (EPT)
Deze cursus kan je kiezen als je (incidenteel) werkt met een elektrische pallettruck, om bijvoorbeeld jouw goederen uit of in te laden. Na deze cursus ken je de risico's en voldoe je aan de Arbo verplichting om te mogen werken met een elektrische pallettruck. 

Al te volgen bij 1.250 spaarpunten.
 
Code 95: Het nieuwe rijden (HNR)
Je krijgt inzicht in jouw rijgedrag. Met deze cursus kan je positieve invloed uitoefenen op het brandstofverbruik (tot wel 15%) en een lagere kilometerprijs. De cursus is voor twee personen tegelijkertijd en wordt het liefst uitgevoerd op een vrachtauto van het bedrijf zelf, als hier een verbruiksmeter op zit.

Al te volgen bij 1.635 spaarpunten. 
 
Code 95: ADR basis
Om het vervoer van gevaarlijke stoffen op een veilige manier te laten gebeuren, is het wettelijk vastgelegd dat alleen gecertificeerde chauffeurs deze stoffen mogen vervoeren. Het benodigde certificaat hiervoor is het ADR certificaat: een Europese overeenkomst voor het vervoer van gevaarlijke stoffen.

Al te volgen bij 2.500 spaarpunten.
 
Code 95: Heftruck
Deze cursus is bedoeld voor chauffeurs, warehouse-, magazijn- en expeditiemedewerkers, die met regelmaat gebruikmaken van de vorkheftruck. Tijdens de training worden de basiskennis en vaardigheden aangescherpt voor een efficiënt en veilig gebruik van de vorkheftruck.

Al te volgen bij 2.625 spaarpunten.
 

Voorwaarden spaarpuntensysteem
Aan dit spaarpuntensysteem hangen wel een aantal voorwaarden:

  • Alleen de uitzendkrachten kunnen gebruikmaken van het spaarpuntensysteem, dus niet degenen die via een payroll constructie voor Transport People werken.
  • Je spaart alleen transpoints voor de uren die je doordeweeks maakt (maximaal 40 uur dus per week).
  • Punten die je al eerder ingewisseld hebt, worden van je totaalsaldo afgehaald.
  • De punten zijn niet in euro’s om te wisselen en kunnen uitsluitend ingewisseld worden voor producten en cursussen die binnen ons aanbod vallen.
  • Je houdt in eerste instantie zelf de stand van jouw transpoints bij.
  • Als je het aantal punten hebt verzameld van een bepaald product, dan neem je hier contact over op met Transport People.
  • Na akkoord van onze kant gaan wij het product bestellen en nemen wij contact met je op als het bij ons binnen is. Gaat het om een cursus, dan gaan we deze samen met jou en het opleidingsinstituut inplannen.
  • Gaat het om een cursus voor de nascholing voor jouw Code 95, dan kan je die alleen volgen als je bij ons in dienst blijft.
  • Bij drie keer ziekmelding binnen 1000 gewerkte 100% uren of als je binnen een half jaar drie keer schade hebt gereden door eigen schuld, wordt jouw saldo aan transpoints weer op 0 gezet.
  • Op het moment dat je ontslagen wordt of zelf bij ons uit dienst gaat, vervallen direct de tot dan toe gespaarde punten en zijn ze niet meer in te wisselen via ons spaarpuntensysteem.

Wil je meer informatie over dit puntensysteem? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je er graag meer over
Contact
Transportweg 9b
2676 LM Maasdijk
0174 628 008
info@transportpeople.nl
wwwv.transportpeople.nl
Twitter   Facebook   Linkedin